In totaal drie medewerkers VieCuri positief getest op coronavirus

Foto: © Pixabay.

Woensdag 11 maart is bekend geworden dat een derde medewerker van VieCuri positief is getest op het coronavirus. Het ziekenhuis heeft de GGD op de hoogte gesteld. Er is een contactonderzoek gestart onder patiënten en medewerkers. Daar waar nodig neemt het ziekenhuis maatregelen zoals patiënten in isolatie verplegen.

Voor alle drie de medewerkers geldt dat ze goed en zorgvuldig hebben gehandeld en niet met klachten hebben gewerkt. Volgens de RIVM-richtlijn hebben patiënten en medewerkers daardoor geen besmettingsrisico gelopen aldus VieCuri. Waar deze medewerker woonachtig is, is niet bekend gemaakt.

VieCuri houdt de situatie nauwlettend in de gaten en volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM. We willen graag aan onze patiënten en bezoekers benadrukken dat dit geen gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering van ons ziekenhuis. Dit betekent dat afspraken op de poliklinieken en de geplande behandelingen en operaties doorgaan. De veiligheid van onze medewerkers, patiënten en bezoekers blijft het belangrijkst.

Lees ook; 4 nieuwe besmettingen in Limburg-Noord. 

Reacties