112

Drukke zondag voor Blerickse politie; Diverse boetes en waarschuwingen

Foto: Politie Blerick.

Zondagmiddag had politie Blerick een drukke middag. Ze moesten onder andere optreden bij een ruzie, aanrijding en een verkeerd geparkeerde auto. 

Peperspray
De dienst begon met een ruzie in de wijk, een jongen was in zijn gezicht gespoten met pepperspray. Het onderzoek loopt en ze hebben een verdachte op het oog.

Verkeerd parkeren 
Tijdens de surveillance ronde in de Vastenavondkamp kwam de politie de bestelbus op de foto tegen. De bus stond al ruim 5 minuten op deze wijze geparkeerd. Omdat er geen eigenaar bij de bus aanwezig was. Heeft de politie een bon uitgeschreven voor fout parkeren.

Noodbevel
Aansluitend heeft de politie namens de burgemeester van Venlo een noodbevel afgegeven voor een grote groep auto liefhebbers die naast de Innovatoren op het Floriade terrein stonden. Een aantal bezoekers van deze auto meeting hadden zich op de openbare weg misdragen.

Oplettende buurtbewoners
In de wijk Vastenavondkampstraat heeft de politie een man aangehouden welke zonder goede reden bij garageboxen en tuinen rondhing en weigerde te vertrekken. Meerdere buurtbewoners hadden hierover melding gemaakt waarna de politie poolshoogte kwam nemen. De man kon zich niet legitimeren en wilde niet meewerken. Hij is door de politie aangehouden.

Reacties