Horecastudenten Gilde Food & Hospitality College organiseren benefietdiner in Kasteeltuinen Arcen

Foto: Horecastudenten organiseren benefietdiner Kasteeltuinen.

Studenten van Gilde Food & Hospitality College uit Venlo runnen van 17 tot en met 21 februari zelfstandig een restaurant in Kasteel Arcen. Zij organiseren dit als onderdeel van hun opleiding waarbij ze een minibedrijf opzetten om ervaring op te doen in hun vakgebied, maar vooral ook om geld op te halen voor een goed doel.

De week worden er activiteiten georganiseerd waarmee geld wordt opgehaald voor Stichting ‘Eet met je hart’: een organisatie die zich inzet voor eenzame ouderen. “Wij hebben een zwak voor oudere, eenzame mensen en vinden het belangrijk dat zij niet vergeten worden.”

Kasteel Arcen
De studenten openen hun restaurant in Kasteel Arcen. Een historisch ingericht kasteel gelegen op bloemen- en plantenpark Kasteeltuinen Arcen. Kasteeltuinen Arcen is tijdens de winter gesloten waardoor het kasteel, uitgerust met een professionele horecakeuken en restaurantruimte, een perfecte mogelijkheid biedt voor het organiseren van een diner in een unieke historische omgeving. Coördinator horeca van Kasteeltuinen Arcen Juul Hollman was meteen te spreken over het initiatief van de studenten: “Wij bieden graag ruimte aan studenten die werkervaring op willen doen én zeker als we zo bij kunnen dragen aan het goede doel.”

Benefietactiviteiten
In de week van 17 tot en met 21 februari vinden er activiteiten plaats waaronder een winterse high-tea met aansluitend een bingo speciaal georganiseerd voor eenzame ouderen. Op donderdag 20 februari vanaf 18.00 uur is het restaurant geopend voor iedereen die wil komen eten in het kasteel. Er wordt voor slechts € 25,95 een 4-gangendiner geserveerd volledig bereid en verzorgd door studenten van Gilde Food & Hospitality College. Reserveren voor deze avond kan via: http://bit.ly/dinerkasteeltuinen of via de QR-code:

Reacties