Arthur de Ruijter Prins van de Wortelepin!

Foto: “Vastelaovesgezelschap” De Wortelepin.

Tijdens een fantastisch aangekleed Swaree heeft Vors Carotius VIII zijn vijfde trio uitgeroepen: Prins Arthur I (de Ruiter) en zijn Adjudanten Fons (Houben) en Willem (Gerbrands). Het nieuwe driespan werd door in grote getale aanwezige gasten uitbundig ontvangen.

Prins Arthur 51 jaar, hij is getrouwd met Marion van Oijen en trotse vader van dochter Laura van 22 lentes jong en zoon Martijn van 18 jaar. Het gezin woont al 25 jaar in Hout-Blerick. Prins Arthur is werkzaam als directeur bij Ami in Lomm. In zijn vrije tijd slaat Hoogheid Arthur graag een balletje op de golfbaan in Baarlo en werkt hij 2 maal per week aan zijn conditie bij “My35’”. Met zijn zoon Martijn bezoekt hij regelmatig de Johan Cruijff Arena om van hun favoriete ploeg Ajax te genieten. Als “Golde Gaever” is de Hoogheid met zijn bedrijf al jaren verbonden aan “Vastelaovesgezelschap” De Wortelepin.

Zijn adjudant “Fons telt 56 lentes en woont met Nathalie van den Hombergh en hun 2 dochters Anouk (21) en Lisa (18), net als de Hoogheid in Hout-Blerick. Hun oudste dochter Sanne studeert en woont in Maastricht. Adjudant Fons is pas gestart als zelfstandig ondernemer van FonsVerbindt.
Als jong “wienbölke” is hij vroeg in aanraking gekomen met de “Vastelaovend” en is in 2000 lid geworden van “Vastelaovesgezelschap de Wortelepin”, waar hij jarenlang lid was van de Raad van 11. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen en in het verleden heeft Adjudant Fons 6 maal de Venloop gerend.

Adjudant Willem is 53 jaar, getrouwd met Ingrid Hunnekens en samen met hun dochters Kim en Pip en zoon Gijs wonen zij in het centrum van Blerick. Adjudant Willem is in het dagelijks leven advocaat en investeert de nodige tijd in het gezin. In zijn vrije tijd staat hij graag met vrienden op de golfbaan, is hij bestuurlijk verbonden aan ’t Raodhoes en houdt hij zich bezig met de sponsoring van de Blerickse Hockeyclub. “Vastelaovend” vieren was onderdeel van zijn inburgering in Blerick en bij ’t Swaree en de Hiërezitting is hij al vele jaren een trouwe bezoeker.

Prins Arthur en zijn Adjudanten Fons en Willem vinden het een grote eer om dit jaar voorop te gaan in de Blerickse “Vastelaovend” onder het motto: “Bliërick Kleurt!”.

Reacties