Unieke spaaractie Blerickse winkeliers

Foto: vlnr: Sjoerd van Heijster, Gé Decker en Twan Jonkers presenteren de spaaractie!

In aanloop naar de Vastelaovend hebben de winkeliers uit Blerick-centrum, samen met Vastelaovesvereiniging de Wortelepin, een kleurrijke spaaractie ontwikkeld.  Er kan de komende tijd worden gespaard voor een gratis exemplaar van de Wortelegaejer, het officiële huisorgaan van de Blerickse carnavalsvereniging.

Vanaf 6 februari wordt het orgaan verspreid, met daarin onder andere de fotoreportage van het nieuwe trio dat op 1 februari wordt uitgeroepen tijdens het Swaree. De actie loopt tot en met zaterdag 8 februari.

Exclusieve deal!
Om een Wortelegaejer te bemachtigen, moet u dit jaar echt in Blerick-Centrum zijn, nergens anders! De beide winkeliersverenigingen Winkelhart Blerick en de Wieën hebben met de Wortelepin een deal gesloten om exclusief alle Wortelegaejers te verspreiden. Voorzitter Gé Decker van de Wortelepin is in zijn nopjes: “Dit is een unieke kans om onze vereniging en het mooie magazine breed onder de aandacht te brengen!”. Versbakken voorzitter Twan Jonkers van Winkelhart Blerick reageert ook enthousiast:”De actie biedt de winkeliers de gelegenheid om hun klanten een cadeautje te geven. Sparen betekent terugkomen, dat zorgt voor loyale klanten die ons centrum vaker bezoeken”. De Wieën sluit hierbij aan. Alle winkels in het Blerickse centrum kunnen meedoen met deze actie. De deelnemers zijn te herkennen aan de poster in de etalage. “Een hele mooie actie, die de verbondenheid tussen de diverse partijen in het Blerickse Centrum benadrukt”, aldus centrummanager Sjoerd van Heijster. Vanaf vrijdag 17 januari kan er bij de deelnemende winkeliers worden gespaard.

Zo werkt de actie:
Bij aankoop bij één van de deelnemers ontvangt u een spaarkaart. Bij iedere 5,- krijgt u een Chielke-zegel. Met een volle spaarkaart met 10 Chielkes kunt u een gratis Wortelegaejer bemachtigen. U kunt deze kaart bij één van de deelnemers inleveren. Sparen en inleveren van de volle kaarten kan tot en met 8 februari. De Wortelegaejer kan vanaf 6 februari worden verkregen bij de deelnemers. Let op: voor deze actie geldt: op is op. Men verwacht dat het storm loopt, het huisorgaan is nl. een gewild magazine! Alle deelnemers en de spelregels staan vermeld op de website. Spaart u mee? Beleef het in Blerick!

Reacties