My35′ komt naar Venlo; Opening 1 februari

Foto: My 35'

Het succesvolle My35′ concept van William van Lent opent in februari 2020 alweer haar 10e vestiging. Naast de hoofdlocatie in Blerick komt er per februari ook een locatie in Venlo.

Op de Ferdinand Bolstraat 45, in het oude pand van C&L Fitness, gaat William van Lent samen met Louk Joris en Inge Goosen een nieuwe My35′ locatie openen. Momenteel zitten er in het pand diverse ondernemers op het gebied van huidverzorging. Eigenaresse van Huidcentrum Medic Skincare, Inge Goosen, was op zoek naar een aanvulling op haar gezondheidsconcept en kwam al vrij snel uit bij William.

“Het mooie van deze locatie is dat hier ooit de eerste Milon-cirkel van Venlo heeft gestaan. Voor mij is de “cirkel” in Venlo zo rond. 6 jaar geleden ben ik begonnen in Blerick als kleinschalige Milon-club. Inmiddels is Blerick uitgegroeid tot de hoofdvestiging van My35′ en vanaf 2020 worden er naast eigen beheer studio’s ook franchise studio’s gestart. My35′ Venlo wordt precies zoals ik ooit My35′ voor ogen had, een kleine boutique club waar sfeer, begeleiding en aandacht centraal staan” aldus William van Lent.

Wil je meer informatie ontvangen of wil je een proefles volgen? Stuur dan een email met je naam en telefoonnummer naar [email protected] en dan bellen ze je op voor één van de eerste intakes in februari.

Zaterdag 1 februari van 14.00 – 16.00 uur is de opening en is iedereen welkom voor een kopje koffie of thee.

Reacties