Lichtjestocht op Auxiliatrix

Foto: © Pixabay.

Op zaterdag 21 december wordt er een Bewoners kunnen dan samen met familie, vrienden,vrijwilligers en iedereen die belangstelling heeft een sfeervol verlichte route volgen waarbij het kerstverhaal wordt verteld. De tocht duurt van 16.30 tot 19 uur en de toegang is gratis.

Voor de start kunnen de deelnemers kiezen uit de locaties D’n Horstgraaf, De Witte Steen, Mytylschool Ulingshof en Scouting Hertog Reinoud. Onderweg kan genoten worden van zang en muziek die wordt verzorgd door mannenkoor Arch Luit uit Arcen, blazersensemble Velden, het Blericks mannenkoor en de Koninklijke Muziekvereniging Fanfare Venlo (jeugd). Binnen zingenTruus van den Kroonenberg, Piet Hegger en Ger Keyzers kerstliederen. Verder is er een levende kerststal en een kerstmarkt waar iedereen bij enkele kraampjes terecht kan voor onder meer glühwein, chocolademelk, frites, wafels, balkenbrij en oliebollen.

Het park is rolstoelvriendelijk en er zijn voldoende parkeerplaatsen. Bij slecht weer vindt de lichtjestocht plaats binnen D’n Horstgraaf, De Witte Steen, Scouting Hertog Reinoud en Mtylschool Ulingshof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen