Banenmarkt voor vrijwilligers en organisaties

Foto: © Pixabay.

De Vrijwilligerscentrale Venlo ondersteunt bij het werven van vrijwilligers en -organisaties en helpt bij het vinden van de juiste match tussen beiden.

Op woensdag 11 december van 14.00 tot 17.00 uur organiseert de Vrijwilligerscentrale Venlo een banenmarkt voor vrijwilligers, potentiële vrijwilligers en organisaties. Het evenement vindt plaats in Boulevard Hazenkamp, Albert Verweystraat 6 in Blerick.

Deze banenmarkt is bedoeld voor diegenen die al vrijwilligerswerk doen om te kijken of er bij andere organisaties ook mogelijkheden zijn. “Potentiële” vrijwilligers kunnen zich oriënteren of er werk is dat hen aanspreekt. Voor organisaties biedt de markt gelegenheid om in contact te komen met nieuwe vrijwilligers en te laten zien wat hun aanbod is.

Workshops
Tijdens de banenmarkt kunnen geïnteresseerden gratis deelnemen aan 2 workshops:

  • Sociale media. Op welke wijze kan een organisatie sociale media inzetten om de juiste doelgroep te bereiken? Wat werkt wel en wat niet?
  • Het opstellen van een curriculum vitae. Waar letten werkgevers op? Wat moet je juist wel en juist niet in een cv zetten?

Tijdens beide workshops is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Reacties