Ladies’ Circle Venlo presenteert haar ‘Serviès veur Service’

Foto: Ladies’Circle Venlo.

Vanaf nu is het Venlo Servies te koop via de website van Ladies’ Circle Venlo. In deze ‘first edition’ verkopen de Ladies een mok met een speels silhouet van Venlo en een bord met de tekst “Hónger kin se boete kriege, aete mós se thoes”. De Ladies van de Venlose Serviceclub breiden het servies de komende jaren verder uit, waarmee het servies een echt collectors item wordt.

Van ieder verkocht product doneren de Ladies de helft van de opbrengst aan Stichting Wensambulance Limburg.

Stichting wensambulance Limburg
Stichting Wensambulance Limburg vervult wensritten voor volwassenen en kinderen die ernstig ziek, bedlegerig of terminaal zijn. Ondanks het grote verdriet kunnen zij door de vervulling van een wens weer even genieten, hun zorgen vergeten en nieuwe herinneringen maken met vrienden of familie. “Gezamenlijk hebben we dit goede doel gekozen. Een hartverwarmend verhaal van twee Ladies tijdens een vergadering heeft ons allemaal geraakt. Hierdoor hadden we het gevoel dat we dit doel moesten steunen”, zo vertelt de voorzitter van de Ladies Circle, Annemieke Spekking.

“Het is fantastisch dat Ladies’ Circle Venlo zich gaat inzetten voor onze mooie stichting”, aldus Huub Gubbels, voorzitter van Stichting Wensambulance Limburg. “Elke bijdrage zorgt voor nog meer mooie wensritten die wij in vervulling kunnen laten gaan. Voor velen vanzelfsprekend, maar als je ernstig ziek bent is een uitje vaak niet meer mogelijk.”

Vriendschap & Service
Met deze nieuwste Serviès veur Service actie weet de serviceclub haar twee waarden, vriendschap & service, perfect te combineren. Het Venlo Servies is een ode aan de mooie stad Venlo en alle vriendschap(pen) die zij biedt. En de Ladies ‘pay it forward’ door de helft van de opbrengst te doneren aan Stichting Wensambulance Limburg. “Dit jaar staat onze waarde ‘service’ centraal”, licht Annemieke toe. “Vanuit een brainstorm om met een actie ‘lokaal’ en ‘service’ te combineren, kwamen we op het idee om een eigen servies op de markt te brengen. Na een aantal maanden overleggen, ontwerpen en testen is dit prachtige servies het resultaat.”

Bestel dit unieke Venlo servies via de webshop van de Ladies’Circle Venlo en steun Stichting Wensambulance Limburg: https://lc15.ladiescircle.nl/winkel/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen