Resto VanHarte organiseert Resto in Tegelen op proef

Foto: Resto van Harte.

Resto VanHarte en De Zorggroep organiseren op maandag 11 november, 18 november en 2 december een “Resto” avond in buurtrestaurant Ut Lingsterhäöfke (voorheen Brasserie Nieuwe Munt) in Tegelen. Tijdens deze avond kunnen buurtgenoten genieten van een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner.

Hierbij staat de ontmoeting altijd voorop. Dus houd je van lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Meld je aan!

Kom mee-eten bij “Resto Ut Lingsterhäöfke”
Iedereen is van harte welkom. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner start om 18.00 uur. Bijdrage is € 7,50 p.p. Reserveren is noodzakelijk via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Hein van der Kroft, Restomanager Resto VanHarte Venlo: “Net zoals Resto VanHarte heeft De Zorggroep een sterke band met de buurt. Voor Resto VanHarte was het dan ook een logische keuze om De Zorggroep te benaderen voor de “Resto” op proef. Gelukkig reageerde ook Heleen Veelen, adviseur eten en drinken bij De Zorggroep, gelijk enthousiast op het idee en stelde hun ruimte hiervoor ter beschikking. Ook andere organisaties uit de wijk helpen mee om samen iets moois neer te zetten voor de buurt.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoacht door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Op Proef?
Na de proefperiode van vijf “Resto” avonden zal bekeken worden of we deze avonden in 2020 kunnen voortzetten.

Reacties