7 november; VieCuri op Banenmarkt Zorg aan Zet

Foto: Banenmarkt.

Op 7 november aanstaande zal VieCuri aanwezig zijn met een stand op de Banenmarkt van Zorg aan Zet. De markt is bedoeld om schoolverlaters, zij-instromers, MBO of HBO doorstromers maar ook latent werkzoekenden kennis te laten maken met opleiders en zorgorganisaties uit Noord- en Midden-Limburg. 

VieCuri is vertegenwoordigd
Tijdens de markt zijn onze zorgprofessionals samen met adviseurs van Recruitment & Mobiliteit aanwezig om VieCuri te vertegenwoordigen en mensen te informeren over de mogelijkheden t.a.v. het werken binnen VieCuri.

Hier krijgen mensen ook de gelegenheid om zich aan te melden voor speeddates binnen VieCuri die in het begin van 2020 weer worden georganiseerd. Dit in navolging op de succesvolle eerste editie van de speeddates binnen VieCuri waarbij er ook èchte matches zijn gemaakt!

Nagenoeg alle grote zorgorganisaties van Noord- en Midden-Limburg zijn vertegenwoordigd op de Banenmarkt en er wordt bezoekers de mogelijkheid geboden om een cv-check te doen of om een professionele LinkedIn foto te maken. Meer informatie over de banenmarkt vind je hier.

VieCuri op carrière- en jongerenevenementen
Onlangs stond VieCuri ook op de Noord-Limburgse Carrièrebeurs en het jongerenevent INSPIRE in Venray. Dit om meer bekendheid te geven aan de vele beroepsmogelijkheden die VieCuri als werkgever te bieden heeft. Daarnaast diende onze aanwezigheid op deze events ook om werkzoekenden en de “next generation” te helpen met hun beroeps- of opleidingskeuze.

Dankbaar werk want op het evenement INSPIRE kregen we te horen van een meisje van 16: “Nu weet ik het zeker, ik wil later in de zorg werken!” En dat is waar we het uiteindelijk o.a. allemaal voor doen!

Wil je ook een kijkje nemen op de Banenmarkt?

Praktische informatie
Waar: De Haandert te Tegelen
Wanneer: 7 november
Hoe laat: 18.30 – 21.00

Heb je vragen over de Banenmarkt?

Dan kun je deze stellen aan [email protected] of terecht bij de organisatie van de Banenmarkt via https://www.zorgnetlimburg.nl/agenda/banenmarkt-tegelen.

Reacties

0