My35’ in actie “Decembercadeautjes voor ieder kind”

Foto: My35’.

December staat voor de deur en My35 vindt dat het een feest moet zijn voor élk kind, ook voor de kinderen van mensen met een (te) klein budget. Decembercadeautjes voor iedereen, omdat het kan!

Met behulp van de Voedselbank Venlo kunnen ze in contact komen met ouders en grootouders die helaas geen budget hebben om cadeautjes voor kinderen en kleinkinderen te kopen. Deze ouders nodigt My35’ uit* om gratis speelgoed (sportkleding/schoenen) te komen halen voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom.
*(Deze momenten zullen ter zijner tijd met deze mensen worden gecommuniceerd)

Hoe kan je helpen
Waar haalt My35’ dat speelgoed vandaan? My35’ hoopt op de medewerking van jullie, inwoners van Venlo en bezoekers/sporters van My35’. Want een idee is mooi, maar zonder hulp niet uit te voeren. Dus heb je nog speelgoed staan dat er nog goed uitziet en een tweede ronde mee kan maar niet meer gebruikt wordt? Lever het in bij My35’.

Pakhuis
Help My35’ met het vullen van hun ‘pakhuis’ dat ze tijdelijk op de oude locatie van My35’ in Blerick gaan inrichten. Grote leveringen kun je op afspraak meteen bij de oude locatie afleveren. Maak hiervoor wel even een afspraak.  Aanmelden als vrijwilliger om tijdens de openstelling in het ‘pakhuis’ te komen helpen kan dat natuurlijk ook!
Lynda Hovens (0640277741). Speelgoed aanleveren kan vanaf nu!

Openingstijden My35′ Blerick
Ma/Wo/Vr: 8.00-12.00 en 14.00-21.00
Di/Do: 8.00-12.00 en 16.00-21.00
Za/Zo: 8.00-12.00

Adres
Kazernestraat 12, 5928 Blerick.

“Wij hopen op een flinke aanvoer want de Voedselbank Venlo heeft maar liefst 4 locaties en daar komen elke week flink wat gezinnen hun voedselpakket halen. December kan een feest zijn voor élk kind en daarbij helpt My35’ graag een handje!”

Sportfonds
“Kwaliteit is een keuze en alle leden van My35’ kozen daar bewust voor. Er zijn helaas ouders niet niks te kiezen hebben, zelfs niet de allergoedkoopste sportclub voor hun kind.” Na overleg met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Venlo heeft My35’ óók besloten een actie op te starten voor het Sportfonds. Voor 225,- euro kan één kind een jaar lang zijn/haar lievelingshobby uitoefenen.

Mocht je géén speelgoed (meer) in huis hebben dat je kunt doneren voor onze Speelgoedactie maar tóch willen helpen dan kun je een duit in het zakje doen voor het Jeugdfonds! Er staat tijdens de actieperiode een collectebus op tafel in de sportschool.

Heb je nog vragen over één van de twee acties dan kun je contact opnemen met Lynda Hovens (0640277741).

“Wij hebben er zin in en de rollen cadeaupapier, gesponsord door Langen-Driessen Intertoys Venlo, staan al klaar! Helpen jullie mee?” 

Reacties