Jongeren met een beperking uit Venlo doneren aan goed doel

Links op de foto Jaimy, rechts Pauline.
Foto: La Oya - Sudio Say Cheese

La Oya dagbesteding in Venlo opent iedere laatste vrijdag van de maand haar deuren voor een Indonesisch restaurant in voormalig Klooster Nazareth in ’t Ven. Jongeren met een beperking, oftewel Oya Talenten bereiden alle traditionele gerechten zelf en zijn de gastheer/vrouw voor de avond.

Oproep
Elk jaar in December nodigen wij goede doelen uit om als gast bij ons te komen genieten van een sfeervolle avond. Voorgaande jaren waren dat de bewoners van Stichting Doortocht en hun begeleiders. Onze Oya Talenten dragen hun talent uit en niet hun beperking. Zij willen hiermee laten zien dat ook zij betrokken en midden in onze samenleving staan. Niet als hulpvrager maar als trotse gastheer en gastvrouw binnen hun kleinschalige dagbestedingsplek. U dineert dan ook in hun creatief atelier tussen hun zelfgemaakte schilderwerken en keramieken kunstwerken.

Bent of kent u iemand, een organisatie of burgerinitiatief die het verdienen om een avond te genieten van een 3-gangen Indonesisch diner inclusief drankjes? Dan kunt u uw aanmelding mailen naar: [email protected] Max. 25 deelnemers.

 

Reacties

0