Mopshonden en hun baasjes verkleed door het natuurgebied van Belfeld tijdens Halloweenweekend

Foto: ©DaPuglet | Flickr.

Op zondag 27 oktober zal er een Halloween-editie plaatsvinden van de Mopsentref in het Limburgse dorp Belfeld. Deze wandeling wordt georganiseerd door Alyssa Vos.Op het programma staan diverse activiteiten.

Vanaf 11:00 kunnen de baasjes en hun mopshonden zich verzamelen bij Droompark Maasduinen (Maalbekerweg 25) in Belfeld. Aangezien de wandeling tijdens het Halloween weekend is, zijn feestelijke accessoires een optie. Het wandelgebied is echter niet versierd. De wandeling is geschikt voor hondenkarren/kinderwagens en is tussen de 2.0 en 2.5 km met tussendoor een rustpauze voor de mopshonden.

Na afloop van de wandeling zijn een maximum aantal baasjes met hun mopshonden welkom bij brasserie Sophia’s Italian Maasduinen. Hier mogen zij bijkomen van de wandeling en blijven genieten van elkaars gezelschap en natuurlijk de mophonden onder genot van een drankje en/of hapje (op eigen kosten). Daarbij zal er een loterij plaatsvinden, waardoor u wellicht met leuke mopshondenartikelen naar huis gaat. Ook is er een kleine braderie waar u producten kan kopen voor u of uw mopshond(en).

Wil u graag aanwezig zijn? Neem dan contact op met Alyssa Vos via [email protected] of vul het aanmeldformulier in via de Facebookpagina ‘Mopsentref’.

Tot nu toe zijn er in een korte periode al ongeveer 60 mopshonden aangemeld afkomstig uit Nederland, Duitsland en België. Dit wil u als mopsenliefhebber dus absoluut niet missen!

Poster: Mopsentref.

Reacties