Resto VanHarte organiseert pop-up Resto in Tegelen

Foto: Pop-up Resto van Harte.

Resto VanHarte en De Zorggroep organiseren op maandag 14 oktober,4 november, 11 november, 18 november en 2 december een pop-up Resto in buurtrestaurant Ut Lingsterhäöfke (voorheen Brasserie Nieuwe Munt) in Tegelen.

Tijdens de pop-up kunnen buurtgenoten genieten van een lekker, gezond en betaalbaar driegangendiner. Hierbij staat de ontmoeting altijd voorop. Dus houd je van lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Meld je aan!

Kom mee-eten bij het pop-up Resto
Iedereen is van harte welkom bij het pop-up Resto. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het programma start om 18.00 uur. Bijdrage voor het diner is 7,50 euro. Reserveren is noodzakelijk via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Hein van der Kroft, Restomanager Resto VanHarte Venlo: “Net zoals Resto VanHarte heeft De Zorggroep een sterke band met de buurt. Voor Resto VanHarte was het dan ook een logische keuze om De Zorggroep te benaderen met het pop-up Resto. Gelukkig reageerde ook Heleen Veelen, adviseur services support, eten en drinken bij De Zorggroep, gelijk enthousiast op het idee en stelde hun ruimte hiervoor ter beschikking. Ook andere organisaties uit de wijk helpen mee om samen iets moois neer te zetten voor de buurt.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Reacties