Venloos bedrijf ikwileenstartershypotheek.nl gaat landelijk!

Foto: Tom van Loenen.

Afgelopen dinsdag was het Prinsjesdag en presenteerde het kabinet plannen om zoveel mogelijk mensen aan een huis te helpen. Er wordt daarbij vooral gedacht aan woningen voor starters. Geheel in die lijn richt ikwileenstartershypotheek.nl op diezelfde dag een franchiseorganisatie op.

“In Venlo zijn de afgelopen twee jaar veel deuren geopend voor starters. Er is gebleken dat er veel behoefte is aan specialistisch advies en persoonlijke begeleiding bij het kopen van een eerste huis. Het kabinet zint op maatregelen om starters een handje te helpen. Het voelt dan ook als logische stap om nu uit te breiden”, aldus eigenaar en hypotheekadviseur Tom van Loenen.                                                                                           

ikwileenstartershypotheek.nl biedt hypotheekadviseurs de unieke kans om een eigen hypotheekkantoor te starten.

“Wij ondersteunen de franchisenemers in alle stappen die gezet moeten worden om een eigen hypotheekkantoor te starten. Zoveel mogelijk werkzaamheden worden uit handen genomen in zowel de voorbereidings- als startfase en ze worden doorlopend gefaciliteerd en ondersteunt in hun ondernemerschap. Tevens is de franchiseformule erg toegankelijk omdat er geen hoge instapkosten zijn en geen percentage van de omzet afgedragen hoeft te worden”, aldus Tom.

Klanten van ikwileenstartershypotheek.nl besparen € 1.000,-op hun hypotheekadvies.

“Wij houden onze kosten laag door niet op AA-locaties in het centrum van de stad te zitten, wat flink in de kosten van huisvesting scheelt. Wij ontvangen klanten in goed bereikbare kantoorruimtes in representatieve bedrijfsverzamelgebouwen en komen dus niet bij de klanten op bezoek, zodat wij geen vervoers- en reistijdkosten hoeven door te berekenen. Tevreden klanten zijn onze ambassadeurs en we maken slim gebruik van social media om zo ook nog eens fors te besparen op reclamekosten. Zo houden we de advies- en bemiddelingskosten voor onze klanten laag”, aldus Tom.

Voor meer informatie over de franchiseformule, neem contact op met Tom van Loenen via telefoon 06- 3486 0120 of mail naar [email protected].

Reacties