Doe het zelf garage MoveSelf; Zelf aan uw auto sleutelen

Foto: ©DHZ Move Self.

MoveSelf is de plek waar U de controle heeft over hoe, wat en wanneer u aan de auto sleutelen wilt. Door de ruime openingstijden kunt u ook s`avonds en in het weekend terecht. Daar waar wenselijk ondersteund onze vakman u met alle mogelijke zaken, van het uitlezen van uw auto tot deskundig advies en een helpende hand.

Maar ook voor diegene die zelf geen tijd hebben om te klussen is er de mogelijkheid om uw auto door onze vakman weer helemaal op en top te laten lopen. Reparaties worden altijd met zorg verricht en er gebeurd niets zonder overleg met u.

Als het weer bijna tijd is voor de jaarlijkse APK, kunt u bij MoveSelf terecht om uw auto al vast voor te keuren. Op die manier komt u niet voor (dure) verrassingen te staan tijdens de APK, en kunt u voor een passend budget waar u zelf over beslist de benodigde reparaties laten of zelf uitvoeren.
Ook als uw banden vervangen moeten worden kunt u terecht bij MoveSelf voor een bandenservice, waar wij graag voor u een paar goede en betaalbare
tweedehands merkbanden erop zetten. Kortom als uw auto zorg nodig heeft dan kunt u bij MoveSelf met een gerust hart en in ontspannen sfeer werken. Voor het totale, uitgebreide serviceaanbod klik hier

Als de volgende zaken u aanspreken dan is MoveSelf dé plek voor u!

  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke service
  • Ruime openingstijden
  • Goed gereedschap
  • Gunstige prijzen

DHZ MoveSelf
Huiskampweg 10a
5927NN Venlo (gemeente)
Telefoon; 077 208 6098
MoveSelf is ook online en via  Facebook te vinden.

Reacties