Excursie Nationaal Park De Maasduinen; Ochtendstemming

Foto: Stichting het Limburgs Landschap, Harry Bussink.

Op zondag 15 september om 08.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een excursie plaats. De wandeling start vanaf de parkeerplaats van Het Limburgs Landschap aan De Voort in Lomm, gelegen aan de N271.

De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies. Terwijl de zon opkomt, starten de wandelaars met een fijne ochtendwandeling door de Ravenvennen.

Al wandelend wordt er genoten van het romantisch sfeertje dat ontstaat bij de eerste zonnestralen. Het glinsteren van de zon in de nog natte dauwdruppels onder leiding van het geluid van de vroege ochtend laat iedereen even stil zijn. De natuur in ochtendstemming: een prachtige manier om de zondagochtend goed te beginnen.

Reacties