[Vandaag] Voorronde NK stoepranden op basisschool de Meule Venlo

Foto: Basisschool De Meule.

Op woensdag 4 september wordt er op de speelplaats van basisschool De Meule een voorronde voor het Nederlands Kampioenschap stoepranden georganiseerd. De wedstrijd duurt van 14.30 uur tot 16.00 uur.

Alle kinderen van groep 3 t/m 8 mogen hieraan meedoen. Kinderen hoeven zich van tevoren niet in te schrijven maar kunnen zich op de speelplaats aanmelden.

Het zou leuk zijn als veel kinderen meedoen. Deelname is gratis! Sommige kinderen zijn al fanatiek aan het oefenen! Kinderen die het goed doen mogen op zondag 22 september naar het NK stoepranden in Amersfoort. De busreis en deelname aan dit NK zijn ook gratis.

Als een kind door mag, wordt er ook verwacht dat het kind mee gaat doen aan het NK. In de bus zijn ook enkele plaatsen voor ouders gereserveerd. Voor de kinderen zou dit een geweldige ervaring zijn!

Deze activiteit op basisschool De Meule past perfect bij deze Gezonde School, waar sport en bewegen erg belangrijk zijn. Basisschool de Meule is gelegen aan de Molenstraat 21 in Venlo.

Een week later wordt er ook een voorronde gehouden op het Blariacumcollege in Blerick. Basisschool de Meule en het Blariacumcollege zijn beiden sportieve scholen en zoeken daar waar kan naar samenwerking.

Reacties