Wegafsluiting Tegelseweg bij het VieCuri

Foto: nieuws.nl

In het weekend van 12 tot en met 15 juli vindt er groot asfalt onderhoud plaats op de Tegelseweg bij het VieCuri ziekenhuis. Het gaat om de rijstroken richting het zuiden van de Tegelseweg vanaf de Professor Gelissensingel tot voorbij de aansluiting van het Viecuri ziekenhuis.

Tijdens dit weekend wordt de volledige asfaltconstructie vervangen, een gedeelte van de fundering hersteld en werkzaamheden verricht aan de verkeersregelsinstallatie. Om dit veilig te kunnen doen sluiten wij het wegvak voor een heel weekend af.

We realiseren ons heel goed dat de afsluiting voor de nodige overlast zal zorgen. Daarom hebben wij hier van te voren goed overleg over gevoerd met onder andere de omliggende wegbeheerders, hulpdiensten, Arriva en VieCuri Ziekenhuis.

In het kort betekent dit het volgende:
1. De Tegelseweg ter hoogte van ziekenhuis VieCuri  wordt afgesloten: Het verkeer vanuit Tegelen en het zuiden van de snelweg A73 richting Venlo-Centrum, Venlo-Zuid en VieCuri ziekenhuis wordt omgeleid via A73 en afslag 13 Venlo-West. Er is dus geen doorgaand verkeer mogelijk vanuit het zuiden over Tegelseweg. Openbaar vervoer, hulpdiensten en verloskundigen uitgezonderd.
2. Vanuit Venlo-Zuid / Venlo-Centrum blijft er een rijstrook open richting het zuiden.
3. Het VieCuri ziekenhuis is voor personeel, pati├źnten en bezoekers alleen bereikbaar vanaf de Professor Gelissensingel via de spoedpost. Vertrekkend verkeer kan via een tijdelijke voorziening via de bestaande uitgang het terrein verlaten en moet richting Venlo de omleidingsroute volgen via Blerick.
4. De Hulsterweg richting Tegelseweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

De wegafsluiting vindt plaats vanaf vrijdagavond 12 juli 18.00 uur tot maandagmorgen 15 juli 6.00 uur.

Reacties