Maandag 8 juli vakantiemarkt in Blerick-Centrum

Foto: © No Lemon.

Op maandag 8 juli is het feest in Blerick-Centrum. Dan is traditiegetrouw op deze eerste vakantiedag van de zomer een grote braderie met heel veel leuke extra’s in hartje Blerick. Alle vakantievierders in Zuid Nederland zijn dan welkom op dé vakantiemarkt van Limburg!

Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom om met duizenden bezoekers de start van de schoolvakantie te vieren. De markt kent vanzelfsprekend een heel zomers karakter: Aangeboden spullen zijn gericht op het zonnige weer, er zijn lekkere hapjes verkrijgbaar en voor de kinderen staan er leuke attracties!

Muziekkunstenaar en kinderkaravaan
Naast de vele leuke activiteiten zoals het versieren van Squishies in Winkelcentrum de Wieën en het bezoek van de Blerickse mascotte Chielke, komt dit jaar de kinderkaravaan ook weer naar Blerick! Deze nostalgische jeugdkermis van “circus snor” zit vol originele activiteiten waar kinderen van alle leeftijden zich actief kunnen vermaken. Alle activiteiten worden begeleid door enthousiaste medewerkers. Daarnaast komt de Muziekkunstenaar met zijn waanzinnig mooie muziekmobiel. Dit maal speelt hij muziek op grote hoogte, je kunt ‘m bijna niet missen!

Kids fun pas
De kids in Blerick worden weer goed verwend! Kinderen t/m 12 jaar ontvangen voor € 3,50 een KIDS FUN PAS. Met deze pas gaan ze op zoek naar gratis lekkere versnaperingen en leuke cadeautjes bij maar liefst 11 ondernemers in het hart van Blerick. Laat de kaart afstempelen bij de betreffende ondernemer en ontvang hetgeen er onder de stempel staat! Veel gezelligheid en vertier dus op maandag 8 juli in hartje Blerick. Meer informatie vindt u op www.winkelhartblerick.nl. Tot maandag 8 juli in hartje Blerick!

Reacties

0