Barbecue aan huis ; Volledige verzorging van uw feest

Foto: Barbecue aan huis.

Barbecue aan huis verzorgt jouw complete bbq, gourmet- of wokfeest. Of je nu op een zwoele zomeravond met enkele vrienden wilt smullen van de barbecue, of tijdens de koude wintermaanden gezellig met familie wilt gourmetten of wokken. Maar ook voor een heerlijk buffet of partycatering ben je bij hun aan het juiste adres!

De slogan van Barbecue aan huis is niet voor niets: Kwaliteit is een keuze ! Daarom vind je bij hun geen voorgegaarde diepvries hamburgers, geperste vleesrestanten als spiesjes of kipfilet die meer stoomt dan bakt door het ingespoten water. Ze bereiden het vlees lekker ambachtelijk in eigen keuken.

Als je het vlees een beetje liefde en aandacht geeft, proef je dat meteen op je bord !

Barbecue
Iedere barbecue is uniek. Daarom heeft Barbecue aan huis aantal pakketten samengesteld om het gemakkelijk te maken, maar als je graag wat anders wilt, laat het hun dan weten. Daar doen ze niet moeilijk over ! Overigens.. waarom zou jij iets moeten bestellen wat je niet lekker vind ? Bekijk alle Barbecue pakketten.

Ontzorgen is bij ons het toverwoord. Wij leveren alles wat jij nodig hebt voor de perfecte barbecue. Van serviesgoed en bestek tot aan opscheplepels en servetten. Je hoeft zelfs geen plek in de koelkast te reserveren, omdat wij alles leveren in speciale koelboxen.

Gourmetten
Heb jij al eens aan gourmetten gedacht voor een verjaardagspartij, nationale feestdag of een andere gelegenheid?

Barbecue aan huis natuurlijk wel, want gourmetten biedt voor ieder wat wils ! Je bedenkt zelf wat je bakt, hoe je het braadt en in welke volgorde dit op je bordje komt. Barbecue aan huis levert alle gourmet benodigdheden en je kunt vervolgens – net als iedereen aan tafel – aan de slag met het bereiden van je eigen, heerlijke maaltijd. Bekijk alle Gourmet pakketten.

De Miniwok
Bij wokken denken de meeste mensen aan een groot wokrestaurant, waar een aantal koks in moordtempo jouw maaltijd bereiden.
Maar wist je dat dit ook op een veel kleinere en intieme schaal kan? Barbecue aan huis heeft hierop het antwoord: de miniwok.

Je bakt in de kleine (16 cm) wokpannetjes, voegt uw favoriete woksaus toe, en binnen korte tijd kunt je genieten van een heerlijk en gezond wok-menu. Bekijk de wok pakketten.

Catering en partyservice
Wil jij jouw gasten verrassen met lekkere en creatieve gerechten ? Laat Barbecue aan huis de catering verzorgen.
Barbecue aan huis heeft uiteenlopende buffetten, dus voor ieder wat wils. Wil je jouw gasten liever voorzien van kleine (borrel-) hapjes of amuses ? Ook dat is allemaal mogelijk.

Niet alleen eten kan geregeld worden, maar ook alle andere dingen die nodig zijn bij een geslaagd feestje. Barbecue aan huis heeft diverse artikelen voor elke gelegenheid. Denk aan sta tafels, koffie- thee en glaswerk, muziekinstallatie en nog veel meer. Bekijk het volledige overzicht. 

 

Reacties

0