Ronald Verlinden in finale van de nationale WELLA Trendvision Awards 2019

Foto: Ronald Verlinden van Change Venlo.

Ronald Verlinden eigenaar van Change hair & beauty Venlo, staat in de finale van de nationale WELLA Trendvision Awards 2019. Wella Professionals Trendvision Awards is een prestigieuze haarstylistencompetitie die ieder jaar wordt georganiseerd door WELLA Professionals.

Winnaars van de verschillende categoriën gaan door naar de grote internationale finale. Ronald Verlinden is al vele jaren actief in het kappersvak en heeft zijn
focus de laatste jaren voornamelijk gelegd op het opleiden van het personeel. Opleiden, trainen en begeleiden staan hoog in het vaandel bij de salons van Change. Onze klanten hebben hoge verwachtingen en wij stellen hoge verwachtingen aan ons personeel. Door ons personeel veelvuldig te triggeren, te begeleiden en op te leiden leggen wij de lat hoog om op deze manier het beste uit zichzelf te halen.

In 2002 werd Ronald nog samen met 3 collega’s uit het vak wereldkampioen tijdens het HAirWorld event in Las Vegas. Nu ruim 17 jaar later staat Ronald weer op het podium en zal hij strijden voor een dikverdiende award.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen