Dansschool uit Venlo wederom 3e van Europa!!

Urban Dance Studio Venlo maakte gisteren bekend dat de Europese kampioenschappen erg succesvol verlopen zijn. Vier wedstrijdteams en een duo wisten prijzen te behalen. De Europese kampioenschappen van de UDO vonden afgelopen weekend plaats in Veldhoven.

De UDO is naast de grootste dansbond van Nederland ook de grootste dansbond wereldwijd en organiseert het hele jaar door HipHop wedstrijden.

Een zenuwslopend weekend vol spanning en sensatie resulteerde in een groot succes! Majestic in de categorie onder 10 behaalde maar liefst de derde plaats, Make a Statement in de categorie onder 12 en RogueXXL in de categorie onder 14 wisten beiden een mooie zevende plek te veroveren en de Parents crew werd vierde in hun categorie. Het duo van Tara en Anne in de categorie onder 14 veroverde de vijfde plaats. We mogen rustig spreken van een topprestatie welke de danstalenten uit Venlo geleverd hebben!

Geweldige resultaten uiteraard voor de dansschool uit Venlo welke geleid wordt door eigenaresse Aletta Smit.

Extra informatie
De Urban Dance Studio is een dansschool in Venlo welke dit jaar haar 10-jarig bestaan mag vieren!.
Eigenaresse Aletta Smit is in het jaar 2000 gestart met lesgeven voor stichting Wel.Kom en heeft lesgegeven door heel Limburg op verschillende plaatsen, in 2009 heeft zij de Urban Dance Studio opgericht en vanaf dat moment kent de dansschool tot heden een mooie groei.
Uitgegroeid tot de grootste Urban/HipHop dansschool van Noord-Limburg spreken de resultaten natuurlijk voor zich. De Urban Dance Studio wil niet alleen groot zijn in Limburg, maar ook nationaal bekend worden en dat lukt al aardig!
Stichting UDS talent, welke sinds kort bestaat, zet zich ook in voor de getalenteerde dansers van de Urban Dance Studio. Doel van de stichting is onder andere om danstalenten de kans te geven zich verder te ontwikkelen. Zij hebben middels het aantrekken van diverse sponsors het EK mede mogelijk gemaakt voor de dansers.