Rotaryclub Venlo, Peel en Maas ondersteunt Toon Hermans Huis

Foto: Rotaryclub Venlo, Peel en Maas ondersteunt Toon Hermans Huis.

Rotaryclub Venlo Peel en Maas gaat voor een periode van 3 jaar het Toon Hermans Huis Venlo ondersteunen. De Rotary club schenkt een bedrag van €1500 aan de organisatie.

Rob Schmitz oud voorzitter van de Rotary Club: “ deze stichting, die grotendeels afhankelijk is van giften, doet uitstekend werk voor mensen die het echt nodig hebben, daarnaast heeft het Toon Hermans Huis Venlo een ambitieuze doelstelling waar wij ons als Rotary club graag aan verbinden”.

Het Toon Hermans Huis in Venlo vormt een aanvulling op de medische zorg voor de verbetering en het behoud van kwaliteit van leven van mensen die met kanker te maken krijgen. Het Toon Hermans Huis is er niet alleen voor mensen met kanker, maar ook voor hun naasten.

Over Rotary
Rotaryclub Venlo Maas en Peel is onderdeel van Rotary International, ‘s werelds oudste organisatie van serviceclubs met ruim 1,2 miljoen leden, verdeeld over 34.000 clubs in meer dan 200 landen.  Rotary in Nederland telt 19.000 leden verenigd in 450 clubs.  ‘Service above self’ is het motto van Rotary: de leden vormen een wereldomvattend netwerk van zakelijke en professionele leiders die vrijwillig hun tijd en talenten geven om de maatschappij te dienen.

Foto : Voormalig voorzitter Rob Schmitz en directeur Math Vestjens van het Toon Hermans Huis feliciteren elkaar met de meerjarige samenwerking

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen