Resto VanHarte biedt podium aan jong talent

Foto: Resto van Harte.

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte, Stichting Zing Noord-Limburg en De Bekkerie organiseren op maandag 15 april een muzikale avond met zang en diner. Locatie is restaurant De Bekkerie in Boekend (Venlo). Singer-songwriter Nikki Selen (18) zal een muzikaal optreden verzorgen tijdens het driegangendiner. Nikki is één van de jonge talenten uit de stal van Stichting ZING Noord-Limburg en was vorig jaar finalist bij Kunstbende in Noord-Brabant in de categorie muziek.

Houd je van muziek en lekker eten én wil je nieuwe mensen leren kennen? Kom dan vooral langs en schuif gezellig aan.

Hein van der Kroft, Restomanager Venlo : “We zijn heel enthousiast over deze samenwerking. Stichting ZING Noord-Limburg helpt jongeren om de beste zangers te worden die ze kunnen zijn. Net als bij Resto VanHarte en De Bekkerie staat bij hen de persoon, met en zonder beperking, centraal. Ik hoop dan ook dat dit het begin is van een succesvolle samenwerking.”

Kom langs en schuif gezellig aan
Sinds begin dit jaar verzorgt Resto VanHarte elke maand een ontmoetingsdiner in restaurant De Bekkerie. Iedereen is van harte welkom. Bijdrage voor het diner is 7,50 euro. Inloop is vanaf 17.30 uur. Aanvang diner is 18.00 uur. Graag reserveren via reserveren.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek).

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen