Met jouw onderneming in de bedrijvengids van Venlo Nieuws?

Foto: © Nieuws.nl

Wist u dat u met uw onderneming kosteloos kan worden opgenomen in de bedrijvengids van Venlo Nieuws? Heeft u een vereniging, stichting of onderneming en staat u nog niet op onze site vermeld? Geef het ons door.

De bedrijvengids van Venlo is 24 uur per dag te raadplegen op Venlo.nieuws.nl en is overzichtelijk ingedeeld in categorieën.

Standaard vermelding
Een standaard vermelding, bestaande uit bedrijfsnaam, adres en woonplaats is voor ieder bedrijf kosteloos. Staat uw bedrijf nog niet op onze pagina vermeld maar wilt u dat wel graag?  Mail dan uw bedrijfsgegevens o.v.v Bedrijvengids Venlo naar [email protected].

Uitgebreide vermelding
Ondernemers kunnen hun vermelding uitbreiden om zodoende nog wat extra op te vallen. Wilt u als ondernemer ook graag uw telefoonnummer, email en website op de bedrijvengids vermeld zien? Dat is mogelijk voor bescheiden bedrag per maand. Daarbij kan eventueel ook nog een bedrijfslogo geplaatst worden. Wilt u gebruik maken van de uitgebreide vermelding in de bedrijvengids? Mail dan uw bedrijfsgegevens naar ons en vermeld daarbij dat u graag gebruik wenst te maken van de uitgebreide vermelding.  Bellen kan ook op nummer via +31(0)611087527.

Adverteren op Venlo Nieuws
Per maand bezoeken meer dan 40.000 bezoekers Venlo.nieuws (meer dan 100.000 paginaweergaven) en op onze Facebookpagina hebben we ruim 8.500 volgers. Daarmee is onze website een erg aantrekkelijk platform voor ondernemers. Venlo.nieuws.nl heeft hiervoor verschillende mogelijkheden. De tarieven die hiervoor gehanteerd worden zijn erg aantrekkelijk en bereikbaar voor iedere ondernemer, van groot tot klein. Graag lichten wij de mogelijkheden vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek. Leo Christiaens is te bereiken via +31(0)611087527 of via [email protected].

Reacties