Venlo Voorleesstad 2019; Aftrap tijdens Nationale Voorleesontbijt

Foto: Bibliotheek Venlo.

In 2019 organiseert de Bibliotheek een heel jaar vol (extra) voorleesactiviteiten en roepen ze Venlo uit tot Voorleesstad 2019. Dat doen ze heel toepasselijk op 23 januari tijdens het Nationale Voorleesontbijt, de start van de Nationale Voorleesdagen.

Dit doen ze samen met mascotte BieBie. Zij leidt jong en oud door Voorleesstad Venlo 2019. Dit jaar zul je BieBie op heel veel plaatsen in de gemeente Venlo zien zodat zoveel mogelijk mensen weten hoe belangrijk en leuk (voor)lezen is.

Tijdens het Nationale Voorleesontbijt, de start van de Nationale Voorleesdagen zullen er bij verschillende kinderdagverblijven in de gemeente worden voorgelezen door bekende Venlonaren en vrijwillige uit ‘Een huis voor Harry’. Dit prentenboek staat ook centraal bij de officiële opening van het project BoekStartcoach. Wethouder Schatorjé leest voor bij basisschool PassePartout in Tegelen

Op 26 januari zijn peuters en kleuters welkom bij de theatervoorstelling ‘Een huis voor Harry’ in de Stadsbibliotheek en van 23 januari tot 2 februari kunnen kinderen meedoen aan een speurtocht door de stad, op zoek naar een Huis voor Harry.

Het laatste nieuws uit Venlo ontvangen? Meld je aan voor de NIEUWSBRIEF.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen