Kledingwinkel Fleurig opent vandaag op nieuwe locatie

Foto: Opening Fleurig.

Kledingwinkel Fleurig zat ruim 3,5 jaar gevestigd in de Bisschop Hoensbroeckstraat in Venlo. Het pand zal binnenkort gesloopt gaan worden. Maar nog belangrijker, de eigenaressen zochten een mooie, nieuwe, locatie waarbij ze dichter bij de mensen kunnen staan.  Vandaag is de opening van het kledingwinkel op de nieuwe locatie; Parade 52. 

” Na jaren zoeken hebben wij het gevonden. Een perfect pand in de binnenstad. Vanaf 5 januari kun je Fleurig vinden op ons nieuwe adres, Parade 52 in Venlo.” vertellen de eigenaren tegen Venlo Nieuws.  De afgelopen weken is het team van Fleurig flink aan de slag gegaan om het pand op de Parade ‘Fleurig’ te maken.

Over Fleurig
Team ‘Fleurig’ bestaat uit Anouk Peulen en Lonneke Thijssen. Zij zijn twee gezellige dames die van aanpakken houden.

Negen jaar geleden begonnen de dames met kledingbeurzen, gaandeweg werd de behoefte aan (tweedehands) kleding duidelijk voor een blijvend concept. Mensen hadden de behoefte om het hele jaar door leuke, betaalbare kleding te kopen, eveneens te kleine kleding in te leveren.

Wegwerp-maatschappij
Fleurig is zich er heel bewust van dat we in een wegwerp-maatschappij leven. Mensen gooien steeds vaker kleding, eveneens speelgoed weg, welke nog een tweede leven verdienen. Met Fleurig dragen ze een steentje bij aan het verminderen van de afvalberg in deze wegwerpcultuur.

Wat neemt Fleurig in

  • Seizoensgebonden kinderkleding in de maten 50 tot en met 176
  • Kleding die niet kapot of verwassen is.
  • De kleding dient gewassen en gestreken te zijn.

Wat betreft het speelgoed kan eigenlijk alles ingeleverd worden, mits het nog compleet is en er netjes uitziet. Denk bijvoorbeeld aan leesboekjes, spellen, puzzels, poppen spullen, loopwagentjes etc. Babyspullen zoals bijvoorbeeld een boxkleed, een muziekmobiel kun je ook inleveren.

Bij vragen of meer informatie over het inbrengen kan je Fleurig een berichtje sturen.

Vastelaovend seizoen
Er nadert een leuk seizoen. Namelijk de Vastelaovend!!! Tijdens deze periode verkoopt Fleurig tweedehands Vastelaoveskleier. Voor groot en klein.

Openingstijden

maandag     gesloten
dinsdag       gesloten
woensdag   10.00-17.30
donderdag  10.00-17.30
vrijdag        10.00-17.30
zaterdag     10.00-17.00
zondag        alleen op koopzondag geopend
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen