[VANDAAG] Kinderfeest Allerkinder bij Beej Benders

Foto: http://kinderfeestenvenlo.nl/

Vrijdag 28 december organiseert Stichting Kinderfeesten Venlo het traditionele kinderfeest Allerkinder. Dit jaar vindt het evenement wederom plaats bij Beej Benders met een vernieuwd programma. Een dag groot zijn, dat is waar het tijdens Allerkinder om draait.

Zo mogen de kinderen zich verkleden in oude klederdracht en de catwalk op tijdens de modeshow en een optocht door de winkel, gevolgd door een interactief vernieuwd programma. Bij dit gratis evenement zijn alle kinderen van harte uitgenodigd!

Vernieuwd programma!
Met nieuwe activiteiten, en de samenwerking met Beej Benders, verwachten we een nog leuker programma neer te zetten. Het programma start om 13.00 uur met verkleden en een passende make-up met aansluitend om 14.15 uur de modeshow. Na de modeshow een optocht door de winkel Beej Benders en vervolgens start het interactieve programma met onder andere cupcakes bakken, een goochelshow en een speurtocht door de winkel. Het programma eindigt rond 16.30 uur. Ook de papa’s, mama’s, opa’s en oma’s zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het programma of een kopje koffie te komen drinken. Kijk voor een speciaal ‘Allerkinder aanbod’ op www.beejbenders.nl.

Allerkinder
Ieder jaar organiseert Stichting Kinderfeesten Venlo op 28 december het kinderfeest Onnozele Kinderen, in Venlo Allerkinder genoemd. Venlo kent een lange traditie rond het verhaal van Allerkinder en is momenteel nog de enige stad waar deze traditie al zeker meer dan 60 jaar ononderbroken wordt gevierd. Hierdoor heeft het feest dan ook een extra Venloos tintje. De jongens worden volgens de oude traditie gehuld in een colbertjas, een hoed en pijp en soms zelfs met een wandelstok in de hand, en de meisjes krijgen een deftig hoedje, een beetje make-up en misschien zelfs wel een jasje met een bontkraagje. Een dag groot zijn is waar het allemaal om draait.

Stichting Kinderfeesten Venlo
Stichting Kinderfeesten Venlo organiseert in Venlo en Blerick vijf culturele kindertradities met als doel deze tradities door te geven aan onze kinderen en kleinkinderen. Naast de historische betekenis zijn deze vrolijke feesten voor de kinderen ook gewoon erg leuk! Wij zijn verantwoordelijk voor de organisatie van de Palmhöltjesoptoch, Keuningsoptoch, Sintermêrte, Sinterklaos en Allerkinder in de stadskern Venlo en het centrum van Blerick. De evenementen zijn gratis te bezoeken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen