Vrijwilligers Zelfregiecentrum organiseren kerstdiner

Foto: Zelfregiecentrum Venlo.
Het Zelfregiecentrum in Venlo organiseert op eerste kerstdag een gratis 3-gangen kerstdiner voor bezoekers, vrijwilligers en medewerkers. 
Nancy Jaspers, vrijwilliger bij het Zelfregiecentrum, zat door psychische problemen en chronische ziekte in een isolement. “Het Zelfregiecentrum heeft zoveel voor mij betekent dat ik iets terug wilde doen, zo is het idee ontstaan een kerstdiner op eerste kerstdag te organiseren voor de bezoekers van de inloop alsook voor de vrijwilligers en medewerkers. ”  
De partner van Nancy, Lianne, is kok ook zij vond het een super idee en wilde graag meewerken. Een vrienden van hen, Reiner en zijn vrouw Elke van de-Kookschool.nl waren ook zéér bereid te helpen.  ” De koks had ik snel geregeld, daarna ben ik begonnen met het benaderen van bedrijven” 
Er kwam financiële sponsoring door gewoongoedsamenleven.nl en daarvan konden ze ingrediënten aanschaffen. Via Plus Benders ontvingen ze groente en fruit en ook administratiekantoor Derckx en goudsmid Derckx steunde Het Zelfregiecentrum financieel waarmee we het drinken kunnen aanschaffen en de aankleding van de ruimte kunnen verzorgen.  AZ BBQ zorgt voor de borden en het bestek, en Hanos sponsort bakjes.
“Ik ben dankbaar dat er zoveel bedrijven mijn idee hebben gesteund waardoor dit allemaal mogelijk is gemaakt. “ verteld Nancy.
Nancy werd in de periode van regelen zelf ook nog ziek “Ik kreeg in de periode van regelen een rughernia ik ben op 11 december geopereerd ben met goed resultaat. Ik ben nog wel herstellende maar ik kon verder met mijn traject. Dankbaar voor de goede zorgen en ondersteuning van mijn lieve partner Lianne van Crooy en mijn beste vriendin Silvy Sondagh –  ook vrijwilliger bij Het Zelfregiecentrum –   die mijn taken hebben waargenomen toen ik geopereerd werd” 
Inschrijven voor het diner vandaag nog op het Zelfregiecentrum.  Het drie-gangen diner is op 1e kerstdag vanaf 12.30 uur.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen