Lichtjestocht op Auxiliatrix

Foto: © Pixabay.

Op zaterdag 15 december wordt er een lichtjestocht gelopen door het Venlose Auxiliatrixpark. Bewoners kunnen dan samen met familie, vrienden,vrijwilligers en iedereen die belangstelling heeft een sfeervol verlichte route volgen en onderweg halt houden bij meerdere stands. De tocht duurt van 16 tot 20 uur en de toegang is gratis.

Voor de start kunnen de deelnemers kiezen uit de zorglocaties D’n Horstgraaf en De Witte Steen. Onderweg kan genoten worden van muziek die wordt verzorgd door mannenkoor Arch Luit uit Arcen en het Blericks Mannenkoor. Truus van den Kroonenberg en Piet Hegger zingen binnen kerstliederen en gezongen wordt er ook door bewoners uit Eik, Notenboom en Oleander (groepswoningen van De Zorggroep voor jonge mensen met dementie). Verder is er een kerstmarkt, een levende kerststal, varen op de vijver verlichte modelboten, rijden in een paviljoen modelvrachtauto’s en kan iedereen bij enkele kraampjes terecht voor onder meer glühwein, chocolademelk, frites, wafels, balkenbrij en oliebollen.

Vlak bij het park zijn gratis parkeerplaatsen en bij D’n Horstgraaf is een bewaakte fietsen-stalling. Bij slecht weer vindt de lichtjestocht plaats binnen D’n Horstgraaf en De Witte Steen.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen