VieCuri heeft overeenkomsten met alle zorgverzekeraars voor 2019 rond

Foto: Viecuri.

VieCuri Medisch Centrum heeft voor 2019 contracten met alle zorgverzekeraars afgesloten. Voor u als patiënt betekent dit dat u zorgkosten uit het basispakket van een behandeling in VieCuri altijd vergoed krijgt. Het gaat om overeenkomsten met VGZ, CZ, Zilveren Kruis, Menzis, Caresq, VRZ-Zorginkoop (voorheen Multizorg), DSW en a.s.r.

Er is één uitzondering: Zilveren Kruis heeft VieCuri in 2019 niet gecontracteerd voor hun budgetpolissen (de andere polissen wel). Uiteraard betreft dit niet de spoedzorg, daarvoor kunnen deze verzekerden gewoon bij VieCuri terecht.

Kies met zorg uw verzekeraar
Iedereen die in Nederland woont of werkt, is wettelijk verplicht zich te verzekeren tegen ziektekosten. Zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de kosten van ziekenhuiszorg. U betaalt echter altijd een eigen risico. Dit eigen risico is verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. De meeste zorg die VieCuri verleent, valt onder de basisverzekering. Deze zorg wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Het ziekenhuis dient de rekening rechtstreeks in bij uw zorgverzekeraar.

Daarnaast bieden wij zorg die niet in de basisverzekering zit. Zorg die niet als basiszorg wordt vergoed, moet u (deels) zelf betalen. U kunt hiervoor wel een aanvullende verzekering afsluiten. Welke zorg u precies aanvullend kunt verzekeren, hangt af van uw verzekeringsvoorwaarden. Als u niet weet of een onderzoek of behandeling wordt vergoed, of u hebt vragen over uw eigen risico, neem dan van tevoren contact op met uw zorgverzekeraar.

Bekijk meer informatie over de kosten van ziekenhuiszorg.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen