Sfeervolle kerstmarkt bij De Lommse Vennen

Foto: De Lommse Vennen.

Op zaterdag 8 december is er – voor het eerst – een Sfeervolle kerstmarkt ‘De Lommse vennen’. Bezoekers kunnen volop genieten van een sfeervolle markt en tevens de enthousiaste medewerkers ontmoeten. 

Er worden deze dag, leuke, spulletjes verkocht die ze zelf gemaakt hebben, geheel in kerstsfeer. Ook voor de innerlijke mens wordt gezorgd; Erwtensoep, poffertjes, warme chocolademelk, glühwein, koffie en thee. Tevens is de kerstmarkt een leuke manier om kennis te komen maken met De Lommse Vennen. De medewerkers vertellen je graag meer over alle faciliteiten welke zij bieden.

Lommse vennnen Op Locatie (LOL)
De Lommse Vennen heeft ook een service; Lommse vennnen Op Locatie (LOL). Zij komen dan met een aantal van hun dieren bij u op locatie. Denkend aan een instelling een vereniging maar ook particulier bieden zij mogelijkheden. Men heeft dan de kans om fijn met de dieren te knuffelen, maar ook het verzorgen van de dieren is een mogelijkheid. Wensen zijn bespreekbaar.  Mocht u hier meer over willen weten of de locatie eens wensen te bezoeken? Kom dan naar de kerstmarkt of maak vrijblijvend een afspraak via; 0650275035.

Kom gezellig naar de kerstmarkt op zaterdag 8 december aan de Rijkstraatweg 43 in Lomm. De kerstmarkt is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Let op
Wegens werkzaamheden is het niet mogelijk op locatie te parkeren. Parkeren kan aan de overkant bij Tuincentrum Hegger. Middels wegwijzers zal De Lommse Vennen er zorg voor dragen dat iedereen de locatie goed kan vinden.

De Lommse Vennen zien u graag op hun prachtige locatie!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen