112

Kat in eigen tuin doodgebeten door honden; Eigenaar zoekt hondenbaas

Foto: De kat van Monika.

Vanmorgen vroeg rond 04.30 uur trof Monika verheij, baasje van Abel, haar kat zwaargewond aan in haar tuin Tegelen. Ze heeft meteen de dierenarts gebeld om het beestje te helpen. Haar kat is inmiddels overleden… maar van wie waren de honden?

“Vanochtend rond 04.30 stond ik op en hoorde flink geblaf buiten en zag ik dat er twee honden m’n kat aanvielen, in onze eigen tuin. Onze kat heeft het niet overleeft.” Laat Monika weten aan Venlo Nieuws. “Details bespaar ik jullie. Heb de honden weg gejaagd. Abel naar binnen gebracht. Overal lag er bloed. Bart uit bed gehaald en de dierenarts gebeld. ” De dierenarts kon niks meer voor Abel betekenen.

De woning van Monika ligt aan de Kalderkerkenweg in Tegelen. “Onze katten zijn graag in onze tuin en gaan nooit de tuin uit” 

Monika is boos “Wat moesten die in onze tuin? Geen eigenaar te bekennen” Monika is dan ook erg benieuwd of dit ‘weglopers’ zijn en van wie de honden zijn. Ze zou graag in contact komen met de eigenaar van de hond(en).

De honden
Een van de honden was een kleine gevlekte hond. De andere hond was groter en lichtbruin van kleur. Ze vind het moeilijk de honden te omschrijven ” Het was donker, dus we kunnen de honden moeilijk omschrijven”  
Monika gaat melding maken bij de politie en hoopt dat de eigenaar zich zal melden. Mocht je weten van wij de honden zijn dan mag je Monika een bericht sturen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen