Hout-Blerickse ondernemers-duo in ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’

Foto: Annemarie en Louk.

Het Hout-Blerickse ondernemers-duo Louk en Annemarie Joris zijn op 29 november 2018 om 20.30 uur te zien op SBS6 in het programma “Jouw vrouw, mijn vrouw”.

Enkele maanden terug werd Louk benaderd door een castingbureau omdat ze samen paaldansstudio Denzz runnen. Vanuit de Paalsport Bond Nederland werden enkele namen doorgegeven van paaldanseressen. De eerste reactie van Louk was zoals de meeste mensen zouden reageren, “Hier gaan wij echt niet aan meedoen”. Maar na een uur aan de telefoon te hebben gehangen besloot hij toch Annemarie op de hoogte te stellen en haar reactie was hetzelfde. Maar tijdens hun gesprek hierover zagen ze toch de voordelen in van deelname aan het programma. Reclame voor hun paaldansstudio Denzz, de paalsport in Nederland en ook de aandacht voor My35’ Blerick waren voor hun de belangrijkste redenen om mee te doen, daarnaast vonden ze het beide ook wel leuk om een keer iets “anders” te doen.

Als snel besloten ze dus om toch het gesprek aan te gaan en na enkele telefonische contacten, een 3 uur durend interview thuis op de bank en een skype-gesprek van een uur was SBS ervan overtuigd dat zij het juiste stel waren.

Andere halve week later begonnen de opnames dus er moesten snel wat zaken worden geregeld omdat ze naast de 25 lessen die ze verzorgen bij Denzz ook nog een andere baan hebben. Annemarie werkt als LO-docent op het Montessori College in Nijmegen en Louk als locatiemanager van My35’ Blerick. Gelukkig kunnen ze altijd bouwen op hun ijzersterke team bij Denzz en de eigenaar van My35’ wilde best een avondje invallen.

Het programma is opgenomen in vier dagen tijd, woensdagmiddag vertrok Annemarie richting haar nieuwe man en kreeg Louk tot en met zaterdag zijn nieuwe vrouw in huis.

Ze mogen niet veel verklappen maar de eerste indruk van Louk zijn nieuwe vrouw was niet zo gezellig, na 2 minuten dacht hij “als dit zo doorgaat staat ze vanavond al op straat”. Gelukkig bleek het een gevalletje “hard van buiten, zacht van binnen,  al weet je nooit wat ze tijdens de privé interviews heeft verteld en hoe ze het monteren. De interviews worden redelijk gestuurd dus ze kunnen ervan maken wat ze willen” verteld Louk aan Venlo Nieuws.

Bij Annemarie was het heel anders, ze kwam uitgerust terug van haar luxe vakantie! Haar “ tijdelijke man” hield ook wel van gezelligheid en had al wat tv-ervaring. Zo moest ze zelfs mee naar een optreden in een kroeg.

“Wij zijn erg benieuwd naar hoe we neergezet worden, want het blijft natuurlijk tv.” aldus Louk.

Ook benieuwd naar de aflevering van ‘Jouw vrouw, mijn vrouw’ met Louk en Annemarie? Kijk dan donderdag 29 november om 20.30 uur naar SBS6.

 

Reacties

article
50676
Hout-Blerickse ondernemers-duo in 'Jouw vrouw, mijn vrouw'
Het Hout-Blerickse ondernemers-duo Louk en Annemarie Joris zijn op 29 november 2018 om 20.30 uur
https://venlo.nieuws.nl/nieuws/50676/hout-blerickse-ondernemers-duo-vrouw-vrouw/
2018-11-05T19:23:15+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2018/11/05191535/Anne-Louk.jpg
Cultuur, nieuws