Gezonde producten ontwikkeld door kinderen in supermarkt Velden

Foto: © Kokkerelli.

Supermarktketen Jan Linders en Kokkerelli hebben de handen in elkaar geslagen om van groente consumptie, te beginnen bij kinderen, een FEEST te maken. Groenten eten is lekker en gezond, zowel van Jan Linders als Kokkerelli mag de consumptie omhoog.

Vanaf maandag liggen de producten in de winkel.

Het afgelopen schooljaar werd met de kinderen van groep 7 en 8 van BS De Startbaan in Velden gewerkt aan nieuwe, gezondere Kokkerelli producten voor de schappen van Jan Linders supermarkten. Met als boodschap dat groenten lekker en gezond zijn. Leerlingen van BS De Startbaan in Velden kregen de kans mee te denken over nieuwe, gezonde producten. Zo mochten ze aangeven welke groente- of fruitproducten zij het liefst terug zien in de supermarkt. Dat leidde tot de ontwikkeling van een stamppot, tomatensoep, pizza en salade.

Kokkerelli werkt samen met bedrijven, overheid, universiteiten en scholen om kinderen bewust te maken van het belang van een gezond voedingspatroon. Het bedrijf biedt educatieve programma’s voor basisscholen en zet kidspanels in om nieuwe en gezondere producten en voedingsconcepten te ontwikkelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen