Let op! Spoorwegovergang Groot Bollerweg Blerick in de nachten afgesloten

ProRail werkt hard aan de vernieuwing van het spoor. In opdracht van ProRail gaat Anton Rail en Infra werkzaamheden uitvoeren op het Emplacement Blerick. De werkzaamheden zullen omvatten het vernieuwen van de looppaden op het Emplacement. Doordat de materialen aangevoerd worden over het spoor vanuit Blerick, zal hierom de spoorwegovergang op de Groot Bollerweg tussen de Wattstraat en de Horsterweg afgesloten gaan worden voor al het verkeer.

De werkzaamheden zullen ’s nachts plaatsvinden omdat hierdoor zo min mogelijk reizigers worden gehinderd. Dit is ook weer veiliger voor de medewerkers welke aan het spoor aan het werk zijn. Voor de omwonende en bedrijven zal er enige hinder kunnen ontstaan doordat deze om dienen te rijden.

De omleidingsroutes zullen staan aangegeven op de autosnelweg en ook op alle onderliggende wegennetten. Voor de fietsers geldt er een omleiding over de Horsterweg richting kazerneterrein om vervolgens het fietspad langs de Eindhovenseweg te vervolgen.

Wanneer
De spoorwegovergang op de Groot Bollerweg tussen de Wattstraat en de Horsterweg zal afgesloten worden gedurende de nachten van: 13 tot en met 21 september 2018 tussen 23.00 – 05.30 uur. Behalve op zondag 16 september, dan sluit de overweg al om 20.30 uur. Het is mogelijk dat er die week elke ochtend tot 8.30 uur verkeershinder is.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen