12 en 13 september ’s avonds geen treinen op de Maaslijn

Foto: © Prorail.

Op 12 en 13 september rijden er in de avond na 21.00 uur geen treinen op de Maaslijn tussen Nijmegen en Cuijk. In verband met Project Vervanging Treinbeveiliging door ProRail wordt er de komende tijd aan de Maaslijn gewerkt. Tijdens deze werkzaamheden rijden er op delen van de Maaslijn dan geen treinen. Op 12 en 13 september wordt er gewerkt tussen Nijmegen en Cuijk. Arriva zet vanaf 21.00 bussen in tot einde dienst. Arriva rijdt op het traject tussen Roermond en Cuijk gewoon met de trein. 

Vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Meer informatie
Meer informatie over het treinvervangend vervoer is te vinden op de website van Arriva. Daar wordt ook over de komende buitendienststellingen gecommuniceerd.

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van Prorail https://www.prorail.nl/nieuws/prorail-vervangt-treinbeveiliging-noordelijke-maaslijn

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen