Medailleregen voor Scopias bij Limburgse Kampioenschappen C en D junioren

Foto: Medailleregen voor Scopias.

De junioren C en D van Scopias hebben maar liefst 20 medailles behaald bij het Limburgs Kampioenschap gisteren in Venray. Er waren 8 gouden medailles, 4 zilveren medailles en 8 bronzen medailles. Daarnaast sneuvelden er flink wat persoonlijke records.

Gouden medailles waren er voor de  estafetteteams Scopias Power (meisjes D, Jools van de Klundert, Lynn Behnke, Mette Jacobs en Sarah Bacuna) en voor Scopias Speed (jongens D, Finn van de Klundert, Jio Classen, Seppe Swinkels en Thomas Aerdts). Op speerwerpen behaalde Kaela Peeters (Belfeld) goud. Lina Vercoulen (Venlo) behaalde twee gouden medailles, op hoogspringen en verspringen. Audrey Jacobs (Velden) wist het discuswerpen bij de C meisjes te winnen. Isis Levels (Beesel) won zowel de 1000 meter als het verspringen.

De zilveren medailles waren voor Thomas Aerdts (Tegelen) op 80 meter horden en Finn van de Klundert (Venlo) op verspringen. Jools van de Klundert (Venlo) wist op zowel de 60 meter horden als op de 60 meter sprint een zilveren medaille te behalen.

De bronzen plakken bij de jongens D gingen mee met Thomas Aerdts op de 1000 meter en Jio Classen (Blerick) op discus. Lina Vercoulen behaalde een bronzen plak op de 80 meter horden. Kaela Peeters won het brons op zowel kogelstoten als discuswerpen. Ook Sarah Bacuna (Grubbenvorst) wist een bronzen medaille te winnen, op 60 meter sprint. Livana Peeters (Belfeld) won de bronzen plak met speerwerpen. Isis Levels werd derde op de 60 meter horden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen