De grootste sinterklaasshow van Limburg in Tegelen; Kaartverkoop gestart

Foto: Poster Pepernotenshow.

De kaartverkoop van ‘De Pepernotenshow’ is begonnen!  Een gloednieuwe Sinterklaasshow met Sancho, Jochem van Gelder & Coole Piet Diego. 
Beleef het echte Sinterklaasgevoel op 17 november in Cultureel Centrum De Haandert Tegelen.   Koop snel je tickets bij de Plus Supermarkten: Verbeeten Tegelen, Benders Venlo & Blerick, Savelkoul Reuver, of online via www.depepernotenshow.nl

Met de komst van ‘De Pepernotenshow & De Magische Toverfluit’ op zaterdag 17 november is Limburg een Sinterklaasshow rijker. Cultureel Centrum De Haandert in Tegelen vormt de locatie voor dit Sinterklaas spektakel, er zullen op zaterdag 17 november twee shows opgevoerd worden: om 14.00 en om 17.00 uur.

Bekende namen
Het spannende verhaal is geschreven door Renske Jansen, bekend van diverse gewaardeerde Sinterklaas verhalen en Sinterklaas theatershows. In de show beleven de Pieten een spannend avontuur, het is maar de vraag of de Pieten al fluitend alles weer op orde hebben voordat Sinterklaas alle chaos bemerkt. Natuurlijk wordt er ook gezongen tijdens de show, niemand minder dan Coole Piet Diego zal een spetterend optreden verzorgen. Ook Piet Sancho mag niet ontbreken met zijn Sinterklaas ballades. En wat komt Jochem van Gelder nou ineens doen tijdens de show?

Organisatie
Stichting Salena Entertainment, onder leiding van Kevin Timmermans en Remco Bovee, presenteert de shows en ze zijn geen onbekende in het Sinterklaas landschap. Kevin Timmermans heeft jarenlange ervaring op TV, in bioscoop films en theatershows. Remco Bovee is al ruim 15 jaar lang de beste vriend van Sinterklaas. Samen willen ze het echte Sinterklaas gevoel verspreiden door jaarlijks een nieuwe Sinterklaasshow te produceren. Door de entreeprijzen laag te houden wil de stichting zoveel mogelijk kinderen en ouders laten genieten van het evenement. De organisatie Het Grote Boek uit Sevenum en dansgroep Expression uit Baarlo werken mee om dit evenement een succes te laten worden.

De Pepernotenshow & De Magische Toverfluit

  • Datum:                zaterdag  17 november
  • Aanvang:            14.00 en 17.00 uur
  • Locatie:               Cultureel Centrum De Haandert
  • Tickets:                www.depepernotenshow.nl
  • Entree:                 € 15, –

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen