Roze jaar opent met spectaculair binnenstad-ontbijt

Foto: Roze zaterdag.

Vandaag, zondag 26 augustus, zal het Roze Jaar voorafgaand aan de Roze Zaterdag in 2019 feestelijk worden afgetrapt met een slinger van één grote ontbijttafel door de Venlose binnenstad. Het doel van dit gezamenlijk ontbijt is verbinding.

Velen zullen met familie of vrienden komen, en toch zit men ook met 699 anderen aan één grote lange tafel vanaf de Markt door de Vleesstraat. Gezelligheid krijgt zo een extra dimensie door alle spontane ontmoetingen en gesprekken met elkaar.

Venlo en Krefeld kleuren knalroze op 29 juni 2019. Samen organiseren de twee steden de meest grenzeloze Roze Zaterdag ooit. Een dag waarop in Nederland én Duitsland vrijheid, tolerantie en grenzeloze liefde voor elkaar gevierd worden. Of je nou homo, hetero, queer, bi of trans bent, iedereen moet tegen elkaar kunnen zeggen:

IK OOK VAN JOU
Het Roze Jaar (vanaf augustus 2018) en Roze Zaterdag zijn slechts het begin. We willen daarna, samen met jou, werken aan een betere zichtbaarheid van LHBTI’ers in en rond Venlo en Krefeld. Wil je met ons samenwerken aan meer begrip en respect voor elkaar en ben je klaar om buiten hokjes te denken? Doe dan mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen