Nieuwe lifestylemarkt ‘Bazaar’ in Venlo

Foto: Benders.

Op zaterdag 15 september 2018 wordt in Venlo voor het eerst de Bazaar georganiseerd op de bovenverdieping van Beej Benders. Een leuke, gemoedelijke lifestylemarkt speciaal voor de liefhebbers van mooie designersspullen, fashion, vintage, wellness en kids items. Naast al het shop-plezier zijn er ook enkele leuke workshops zoals een cocktailworkshop, cursus schminken en een kookdemo, verzorgt door Nadia en Merijn (bekend van 24Kitchen).

Het idee voor de Bazaar ontstond toen de organisator zelf terug kwam van een vakantie in Spanje en daar een aantal hele leuke lifestylemarktjes en winkels bezocht had. ‘Hadden we zo’n markt ook maar in Venlo’, werd er toen hardop gedacht. En zo is het idee ontstaan.

Tom Sprengers, organisator van de Bazaar: “Wij zijn op zoek naar leuke bedrijven en/of webshops die duurzaamheid, creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We willen graag een markt organiseren waar het leuk vertoeven is, waar je leuke verrassende producten tegen komt en waar je een lekker hapje kunt eten. Ook voor de kinderen wordt er een heuse speelhoek ingericht en is er van alles te doen.”

Omdat Venlo niet het klimaat heeft als in Spanje is er gekeken naar een geschikte overdekte locatie. Er is daarom gekozen voor de bovenverdieping van beej Benders, een grote versmarkt met restaurant in het centrum van Venlo. De bovenverdieping is zeer ruim, mooi ingericht en beschikt over een kookstudio en een bar.

Programma
Nadia en Merijn, bekend van diverse kookprogramma’s en kookboeken, komen vertellen over hun nieuwe kookboek en zullen ook een aantal heerlijke gerechten uit koken. Voor de liefhebbers van gin is er een heuse gin Masterclass waar je leert om de lekkerste cocktails met gin te maken, onder leiding van het Venlose bedrijf DORST. Vastelaovesfans kunnen hun schmink-vaardigheden verbeteren tijdens een leuke schminkworkshop gegeven door Saskia Theunissen van BT Styling.

Tom Sprengers: “Aan de bar kan een heerlijk drankje gedronken worden. Bij de kraampjes is van alles te beleven en door de combinatie met de winkel en het restaurant beneden denken we een mooi dagje uit aan te kunnen bieden aan de bezoekers.”

Bazaar nog op zoek naar deelnemers
De Bazaar zet in op kwalitatief hoogwaardige artikelen, een verrassend aanbod en enthousiaste deelnemers! Potentiele deelnemers worden gezocht in de categorieën:  fashion, beauty & wellness, interieur, kids en vintage. Bedrijven die zich willen inschrijven kunnen contact opnemen via [email protected]

Wanneer en waar
De markt vindt plaats op zaterdag 15 september bij beej Benders, Mgr. Nolensplein 54 in Venlo. De openingstijden zijn van 10:00 tot 20:00 uur.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen