112

Tweede verdachten aangehouden voor moord Wouter van Luijn

Foto: Spaanse politie - Wikipedia.

De Spaanse politie heeft een tweede verdachte opgepakt voor de dood van – de in Arcen geboren – Wouter van Luijn op het Spaanse vakantie-eiland Mallorca

Het zou gaan om een 18-jarige Spanjaard. De tweede verdachte is geïdentificeerd aan de hand van verklaringen van medeverdachte Adrian F.F. Hij werd zaterdag gearresteerd wegens tegenstrijdige verklaringen over wat er donderdagnacht precies gebeurd zou zijn met Wouter van Luijn zo meldt het AD.

De 34-jarige filmmaker Wouter van Luijn, die afgelopen week in Mallorca om het leven is gekomen, zou het slachtoffer zijn van een brute roofmoord. Er is nog veel onduidelijkheid over zijn moord.

Wouter van Luijn had 700 euro in zijn portemonnee, zo meldden ultimahora.es en het Duitse Mallorcamagazin op basis van politiebronnen. Hij zou zich hebben verzet toen het duo het geld wilde afpakte. Door de klappen die Van Luijn daarbij kreeg, zou volgens de lokale krant een aneurysma in zijn hersenen (een plaatselijke verwijding of uitstulping van een slagader) kunnen zijn gebarsten. Hij overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Geboren Limburger Van Luijn, die al lang geleden naar Amsterdam verhuisde, was met in elk geval zijn vader op Mallorca. Voor zover bekend vierden zij daar vakantie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen