Droomhuwelijk op Stereo Sunday voltrokken

Foto: Foto Kino Linders (Oscar Linders)

Vanmiddag is op het festivalterrein van Stereo Sunday, voor het oog van 100 gasten, het huwelijk voltrokken tussen Anneleen en Fynn. Het stel won een droomhuwelijk, aangeboden door de drie Venlose organisaties Roze Zaterdag, Venloverwelkomt en Stereo Sunday.Het huwelijk werd in een heel persoonlijke ceremonie voltrokken door trouwambtenaar Vera Tax.

“Dit is natuurlijk geen ‘normale’ bruiloft, maar een unieke bruiloft. Ondanks dat we alles aangeboden hebben gekregen van de sponsoren is deze dag precies zoals ik mijn huwelijk voorgesteld had. Ik had het zelf precies hetzelfde gedaan en ben intens gelukkig,” zo verteld de gelukkige bruid naar de ceremonie.


Het verhaal van Anneleen en Fynn

Ter promotie van het Roze Jaar 2019, het jaar waarin Venlo Roze Zaterdag mag organiseren, en daarnaast een krachtige samenwerking tussen de drie lokale partijen, verzorgt Venlo een eenmalig en uniek huwelijk, in een roze kerk op én tijdens het bekende dancefestival in het Julianapark. Om kans te maken op het geheel verzorgde huwelijk konden stellen zich via een videoboodschap zelf aanmelden met hun bijzondere verhaal of aangemeld worden door naasten. Anneleen en Fynn werden als paar gekozen uit alle inzendingen vanwege hun bijzondere verhaal en de wijze waarop ze zijn aangemeld met een filmpje gedragen door al hun vrienden, familie en bekenden. Het huwelijk wordt het stel ontzettend gegund, niet op de laatste plaats omdat Fynn op dit moment ernstig ziek is.

Bij Anneleen en Fynn is trouwen in voor- en tegenspoed letterlijk van toepassing. In 2016 kwamen ze elkaar tegen en sindsdien zijn ze onafscheidelijk geweest. Afgelopen kerst werd hun liefde bezegeld met baby de komst van hun dochter Tiger Lou. Anneleen en Fynn konden hun geluk niet op. Dit geluk werd een paar maanden geleden bruut verstoord toen bij Fynn teelbalkanker werd geconstateerd. Snel daarna werden uitzaaiingen gevonden. De behandeling is inmiddels gestart en duidelijk is dat deze de komende zomer het leven van Anneleen, Fynn en Tiger-Lou gaat regeren. Opvallend genoeg benaderen Anneleen en Fynn deze hele gebeurtenis op een bijzondere positieve wijze met veel humor.

Het droomhuwelijk werd gerealiseerd door de enthousiaste samenwerking tussen de drie organiserende partijen, gemeente Venlo en een 20-tal lokale partners en sponsoren. Samen met deze sponsoren heeft Venlo een geheel verzorgd huwelijk cadeau kunnen doen aan het gelukkige stel. Van bruidskleding tot trouwauto, bloemen, trouwfoto’s, huwelijksnacht, visagie tot aan een huwelijksreis. Binnenkort vertrekt het kersverse stel namelijk op huwelijksreis naar de stad van de liefde, Parijs.

Foto’s:  Foto Kino Linders (Oscar Linders)

Hartelijk dank aan de  sponsoren
– Bruidsjurk – Bruidsmode Exclusief
– Trouwringen – Juwelier Boermans + Insignety
– Haar/ Visagie – Change hair & beauty Venlo
– Herenschoenen – Van Heijster
– Trouwauto – De Maassche Mini
– Bruidstaart – Banketbakkerij Lamers
– Trouwfoto’s – Foto Kino Linders
– 
Uitnodiging drukwerk – Dutch Graphic Group
– Trouwcadeau, verzorging – Drogisterij en parfumerie Seuren
– Huwelijksnacht – Theaterhotel Venlo
– Videoreportage – Beeldwerk.TV
– Huwelijksreportage – Halo media
– Huwelijksreis naar ….. – Travel XL De Kleermaeker
– Food and drinks receptie – Grenswerk
– Bruidsboeket + aankleding – Leurs tuincentrum
– Herenmode – Calico Jack
– Herenmode – Jansen-noy
– Meubilair ceremonie – Partycreations
– Beauty behandeling – BelezaPura

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen