Oost West Huiskamer Festival; Huiskamers gezocht!

Foto: Grenswerk.

Op zondag 25 november vindt het nieuwe huiskamerfestival Oost West plaats in het centrum van Venlo! In totaal zal er in 15 huiskamers geprogrammeerd worden. Huiskamers kunnen zich vanaf nu aanmelden. Oost West is een project van Poppodium Grenswerk en Kunstencentrum Venlo.

Oost West is een winters festival, verdeeld over verschillende huiskamers geconcentreerd in één wijk van de stad. Een festival waar talentontwikkeling én ontmoeting tussen artiesten, publiek en gezinnen die hun huiskamer te beschikking stellen centraal staat. Oost West wil graag publiek op een intieme manier laten kennis maken met muziek uit de regio. In iedere huiskamer wordt een ervaren artiest geprogrammeerd, die een jong talent onder zijn of haar hoede neemt. Iedere artiest wordt gekoppeld aan één huiskamer en zal daar drie korte optredens verzorgen.

Het festival vindt dit jaar in de wijk Venlo-Centrum plaats. Op deze manier is het voor publiek eenvoudig om op loop- of fietsafstand meerdere huiskamers te bezoeken. Volgend jaar zal een andere wijk gekozen worden. De optredens duren van 13.00 tot 18.00 uur.

Opgeven
De huiskamers die zich opgeven fungeren als gastheer/vrouw, en bepalen zelf hoe ze dat gastheerschap invullen. Drankjes, eventueel hapjes: de keus ligt bij de huiskamers zelf. Interesse? Opgeven kan bij cultuurcoach Mieke Arts van het Kunstencentrum Venlo: [email protected] Geef daarbij aan of je eventuele extra’s in de huiskamer hebt staan, zoals een piano.

Reacties

article
45058
Oost West Huiskamer Festival; Huiskamers gezocht!
Op zondag 25 november vindt het nieuwe huiskamerfestival Oost West plaats in het centrum van
https://venlo.nieuws.nl/nieuws/45058/oost-west-huiskamer-festival-huiskamers-gezocht/
2018-06-25T08:33:27+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/351/2018/06/24211201/grenswerk-huiskamer.jpg
Cultuur, nieuws