De nieuwste en modernste carwash van de regio; WasArena

Foto: De WasArena.

De WasArena is de nieuwste en modernste carwash van deze regio en houdt uw auto in topconditie met de nieuwste technologie voor het beste resultaat. Ervaar ook het gemak van contactloos betalen.

Optimale reiniging en verzorging, zuinig in het gebruik en maximaal rendement. Met de nieuwste was technologieën zorgen we ervoor dat uw auto kan schitteren.

FoamSensation
FoamSensation legt een schuimdeken over de gehele auto en dat ook nog eens in een prachtige oplichtende kleur. Het lijkt niet alleen spectaculair, het maakt de carwash aantrekkelijk en sensationeel.

RainTecs
RainTecs verzorgt de lak, beschermt hem langdurig tegen agressieve weers- en milieu-invloeden en verbetert zo het uiterlijk van uw voertuig. Het ‘RainTecs-effect’ zorgt ervoor dat regenwater snel en doeltreffend van de voorruit afloopt.

ShineTecs
ShineTecs onderhoudt de laklaag van uw voertuig en vult de poriën. Er wordt een beschermlaag aangebracht waardoor eventuele beschadigingen in de lak weer hersteld worden. Daarnaast zorgt het SofTecs-wasmateriaal voor een schitterende glans.

Binnenkort beschikbaar; De WasArena app
Met de app kunt u eenvoudig, snel én extra voordelig uw auto wassen! U hoeft niet meer uit uw auto te stappen. Tevens liggen de tarieven van de wasprogramma’s via de app altijd lager dan onze standaard prijzen.

De app is op dit moment nog niet beschikbaar, zodra deze te downloaden is, vindt u hier direct alle informatie.

Autowassen is nog nooit zo eenvoudig en leuk geweest. Bespaar tijd, moeite en geld!

  • Standaard lagere prijzen
  • Betaal per wasbeurt of zet een tegoed in je account
  • Profiteer van diverse persoonlijke acties
  • Spaar digitaal voor een gratis wasbeurt

AutoArena Groep
De WasArena is een onderdeel van de AutoArena Groep. De complete AutoArena Groep bestaat uit dealer- en service- vestigingen in Venlo, Venray en Panningen, een leasemaatschappij ArenaLease en verhuurbedrijf ArenaRent in Venlo en autoschadeherstelbedrijven Schadenet Venlo en Schadenet Venray. Een hecht team van 160 gemotiveerde medewerkers staat voor u klaar op het gebied van verkoopadvies, onderhoud, reparatie, verhuur, leasing, financiering, verzekering, verlengde garantie en schadeherstel.

De WasArena is alle dagen – uitgezonderd zondag–  geopend van 07.00 tot 21.00 uur.

Bekijk de tarieven op hun website en volg de WasArena op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Celsiusweg 8, 5928 PR Venlo –  077 – 320 30 44

De complete auto mobiliteit is bij AutoArena in goede handen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen