Feestavond in De Haandert Tegelen; “Wetse nag?!” razendsnel uitverkocht

Foto: “Wetse nag?!”

Het evenement ‘Wetse Nag?!’ waarin bezoekers teruggaan naar het Tegelse uitgaansleven van de jaren zeventig of tachtig is binnen anderhalf uur uitverkocht zo laat de organisatie aan Venlo Nieuws weten.

De kaartverkoop startte afgelopen zaterdag om 12.00 uur in de Kerkstraat in Tegelen. De avond in De Haandert bleek razend populair. Anderhalf uur later waren alle kaarten weg.
“Een half uur voor opening stonden er al enkele mensen te wachten. De meeste kochten gelijk tien kaarten of meer. We hebben nog vele aanvragen gehad voor tickets nadat we zijn uitverkocht, helaas zijn er veel mensen die geen ticket hebben kunnen bemachtigen.” aldus de organisatie.

De feestband van toen Sound Express treedt op met gastzanger Bart Houtermans. Wie deze avond ook niet zal ontbreken is Hans Koopmans, beter bekend onder de naam DJ Koby. Hans zal deze avond uitblinken achter de draaitafels. Hij was de populaire DJ van Studio B en Café de Lange. In het voorprogramma van deze avond staan Bryan & Gijs. Dit duo heeft een akoestisch repertoire van nummers uit deze zelfde periode.

Deze 15e september zal nog lang herinnert worden als nostalgische avond. Menige “Tegelse” zal deze avond dan ook ervaren als een reünie en de naam van het evenement “Wetse nag?!” zal dan ook vaak uitgesproken worden als oude herinneringen weer opgehaald worden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen