Snoepwinkelmarkt – Nieuw concept in Q4 Venlo

Foto: Snoepwinkelmarkt.

In Q4 is een nieuw concept geboren, de Snoepwinkelmarkt. De organisatie van deze unieke markt ligt in handen van Nina Bellen en Dick Evers. Nina Bellen licht toe dat de Snoepwinkelmarkt is ontstaan in Q4 waarin verschillende creatieve en jonge ondernemers, maar ook gevestigde kunstenaars hun unieke pareltjes aan kunnen bieden.

Op zondag 3 juni vindt alweer de derde editie plaats van de Snoepwinkelmarkt. Wat kunt u tijdens deze editie zoal verwachten? Kleren en interieur spullen van Leonne Beckers, vegetarische gerechten van Lola Blanco, zonnebrillen van topmerken als Prada, Gucci en meer, Feng Shui spullen, duurzame en handgemaakte producten van Studio YV en creatieve Snoobles van Sally Joosten, kunstwerken en kunstenaars als MrPeet en DICX, sjieke kleding van Rian en nog veel meer. Ook worden er boeken van Astrid Birsak en zelfgemaakte hoeden van Mariëlle van der Schrier aangeboden. Daarnaast kun je als bezoeker terecht voor sieraden van Ine van den Bercken en tassen en shirts van Venlooks.

Dit alles onder het genot van live muziek. Tijdens de Snoepwinkelmarkt zal er namelijk een open podium zijn waarbij iedereen zijn of haar muzikale talent ten gehore kan brengen.

Denk jij dat jij producten aanbiedt die bij deze markt passen? Meld je dan nu aan via [email protected]. Kosten hiervoor bedragen €15,- per tafel.

Wil jij graag als bezoeker deze unieke markt ervaren? Kom dan op zondag 3 juni langs vanaf 11.30u op Maaskade 35 in Venlo.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen