Majestic 4e en het duo Jessey Tuithof en Noa Mkaouar 3e van Europa

Foto: Urban Dance Studio.

De jongste selectiegroep van de Urban Dance Studio uit Venlo is dit weekend naar het Europees Kampioenschap HipHop van de UDO geweest. De UDO is de grootste dansbond van Nederland en Europa, dit weekend vond het Europees Kampioenschap plaats in Kalkar (Duitsland).

De kleine dansers welke niet ouder zijn dan 9 jaar zijn dit weekend 4e van Europa geworden in de categorie onder 10 jaar. 2 danser van dit team zijn met hun duo 3e geworden! Noa Mkaouar is 6 jaar oud en Jessey Tuithof is 9 jaar oud.

WK 
Nu nog het WK welke eind augustus plaats vindt, maar of de groep en het duo daaraan deel gaan nemen is nog niet geheel zeker, de kids zijn natuurlijk nog erg jong en het financiële plaatje weegt ook zeker mee.

Meer prijzen
3 weken geleden werd Majestic al 2e van Nederland en zij mochten het afgelopen weekend met 3 groepen Nederland vertegenwoordigen. Een andere groep van de Urban Dance Studio werd toen ook 2e van Nederland, de Mommy’s werden 1ste van Nederland en een docent van de Urban Dance Studio, Vera Huisman werd ook 1ste van Nederland met haar solo in de categorie 18+ jaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen